top of page

(Wandel)coaching voor volwassenen

In de loop van de tijd kreeg ik geregeld de vraag van ouders of ik hen kon helpen en begeleiden bij problemen die zij bij zichzelf tegenkwamen. Na het volgen van de training "Een taal erbij", de training "Therapie in beeld, werken met beeldtaal" en de training "Wandelcoaching", heb ik ook het coachen van volwassenen opgepakt.

Tijdens de gesprekken in mijn praktijk werk ik met volwassenen vooral met beeldtaal. Dit is een methode waarbij je aan de hand van Playmobil poppetjes de situatie of het probleem kunt neerzetten. Op deze manier kun je van een afstand naar de situatie kijken en dit geeft jou de inzichten die nodig zijn om weer verder te kunnen.

Ook kunnen we voor coachgesprekken naar buiten. Hierbij is naast de cliënt en de coach nog een derde element aanwezig, namelijk de omgeving. Alles  om je heen is bruikbaar en geeft inzicht of inspiratie. De omgeving is alles wat er om je heen is. Wandelcoaching kan in de natuur of in de stad.
Tijdens wandelcoaching wordt wat je ziet, datgene wat jou wel of juist niet aanspreekt bij het coachingsproces betrokken. De omgeving wordt als een soort “tweede coach” gebruikt.

​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Als u vragen heeft over coaching of een coachingssessie in wilt plannen, kunt u contact met mij opnemen via de mail of telefoon.

CCO-driehoek-1_edited.jpg

© 2024 by Margot Jager

Dreef 11,
4921 ZA Made


06-22 99 49 71

Therapie met playmobil poppetjes
Inzicht krijgen in gedragdproblemen gedragsproblemen oplossen
  • Instagram In-zichtpraktijk
Wandelcoach
Feuerstein mediatie
Land van Rouw
Gedragstherapie voor jongeren
bottom of page